Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Onze website is toegewijd aan uw volledige tevredenheid, het is onze hoogste prioriteit.
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft gekocht via onze website en het is binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.
Verzendkosten worden niet terugbetaald. Alle uitwisselingen worden verzonden via EMS of DHL aan de klant.
Raadpleeg de orderbevestiging voor het vereiste rendement vorm.
Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode. Onze website is niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.
Zodra wij uw terugkeer ontvangen, staat u 3-5 werkdagen om uw terugkeer of ruil te voltooien.

1.U moet ons eerste e-mail en ons te informeren over de reden voor een terugkeer en vertel ons uw Orderbevestiging nummer. Wij zullen u dan voorzien van de verdere instructies.

2.U kunt ongewenste items binnen 30 dagen terug voor een terugbetaling of vervanging, zolang zij zijn in 100% nieuwe staat, niet slecht, noch gebruikt en alle tags op zijn plaats. Zorg ervoor geretourneerde artikel is veilig verpakt, als we kunnen niet aanvaarden beschadigde rendement. We zullen allemaal terug conditie post 's beoordelen en weigeren alle beschadigde, gebruikte of slechte punten. De kosten in verband met het versturen van dergelijke geweigerd items terug naar u uw verantwoordelijkheid.

3. Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden verzonden en leveren de tracking-nummer in de tijd. De kosten in verband met de terugkeer van de items door u aan ons zijn uw verantwoordelijkheid, met inbegrip van de kosten van het verzenden uitgewisseld / of geweigerd items terug aan u voor. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.

4. Alle opbrengsten worden geëvalueerd alvorens te worden verwerkt. Let op: het duurt meestal 7-15working dagen om het pakket u terug te ontvangen. Zodra uw retour ontvangen wij, staat u tot 15 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

5. De rendementen worden verwerkt in de volgorde waarin zij worden ontvangen, en kredieten kan tot 30 dagen om te verschijnen op uw account. (Tijdens de vakantie, kan dit keer worden verlengd.) Tijdens de feestdagen totale doorlooptijd op versnelde uitwisseling kan worden verlengd met 1-2 busines s dagen. Als we anticiperen op verdere vertragingen u onmiddellijk in kennis gesteld. U kunt uw Credit Company of PayPal bel voor de bevestiging van de restitutie in dat geval.

6.we vervang alle beschadigde goederen gratis. Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat als we een fout, anderen, de klant in rekening worden gebracht restocking fee, administratiekosten en verzendkosten.

7. Contact Aanvraagformulier: Contact Request Form is de snelste en meest efficiënte manier om antwoorden van onze vertegenwoordigers over facturering vragen, technische ondersteuning en andere ondersteuningsbehoeften Selecteer het meest geschikte onderwerp, zodat uw verzoek naar de juiste afdeling kan worden doorgestuurd krijgen .
Copyright © 2018 www.wintervideos.nl. Powered by heren en dames schoenen
Uw ipadres is: 54.158.52.166     heren schoenen , adidas schoenen dames , nike schoenen heren , vans schoenen