Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Privacy verklaring
We hebben altijd veel belang gehecht aan uw privacy en handelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij delen of verkopen aan derden, noch persoonlijke informatie te gebruiken voor andere doeleinden dan het beoogde gebruik reden.

INFORMATIE VERZAMELEN

WAT U GEEF ONS

We verzamelen informatie die u ons geeft of ons toelaten om toegang te krijgen. Informatie kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, uw naam, beeld, geboortedatum, e-mail en fysiek adres, telefoonnummer, geslacht, lijsten met contactpersonen, sociale media-informatie en het profiel, locatie (GPS) informatie, activiteiten en prestatie-informatie, en indien nodig, credit card informatie.

Wat wij van u verzamelen

We kunnen automatisch informatie verzamelen over uw interactie met, en het gebruik van onze producten en diensten. Informatie die we kunnen verzamelen omvat, maar is niet beperkt tot, uw telefoonnummer, Device ID en hardware-informatie, IP-adres, het type browser en de taal, koekje informatie, het type systeem, of je software in staat te stellen toegang te krijgen tot bepaalde functies, toegangstijd, verwijzend website-URL's, informatie over uw aankopen en andere informatie over uw interactie met ons.

Wat verzamelen wij? VAN ANDERE SCHOENEN WISSELWERKING EN DERDE PARTIJEN

Wij kunnen informatie die u ons geeft met andere informatie van Schoenen bronnen, transacties en communicatie te combineren. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot, informatie uit schoenen winkels, direct mail, catalogi, evenementen, producten en toepassingen, of andere schoenen interacties. We kan ook die informatie combineren met gegevens die publiekelijk beschikbaar is en gegevens van derden. We hebben informatie over de gift ontvangers die door de gever verzamelen ook.

Verkoopbevordering kans

Soms geven we de mogelijkheden van de verkoop promotie naar de geselecteerde groep onder onze klanten staat voor ander bedrijf. Als we doorgaan met deze activiteit, zullen we niet uw naam en adres te onthullen van het bedrijf.

De kooplieden werken we samen met

We hebben een nauwe samenwerkingsrelatie met de affiliate bedrijven. We zullen de identificeerbare klant informatie voor de personen met coöperatieve handelaren of leveranciers van producten en diensten op onze website en de zakelijke partners gekoppeld aan onze website te delen, kunt u bepalen wanneer het probleem is betrokken met de derde partij.

Veiligheidsgarantie

We hebben geen soort van plastic card fraude tolereren! Wij doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat uw shopping ervaring is veilig.

U bent volledig beschermd tijdens het winkelen op onze site. De betaling proces wordt beschermd door de industrie standaard encryptie tussen de browser van de klant en onze site, en weer tussen onze site en de betaling gateway. Het enige dat kan garanderen dat niemand uw plastic card gegevens kunnen onderscheppen .

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw gebruik van onze producten en diensten, en alle geschillen die daaruit voortvloeien, is onderworpen aan dit privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden. Bezoek onze gebruiksvoorwaarden, die andere voorwaarden voor het gebruik van onze producten en diensten uit.
Copyright © 2018 www.wintervideos.nl. Powered by heren en dames schoenen
Uw ipadres is: 54.158.52.166     heren schoenen , adidas schoenen dames , nike schoenen heren , vans schoenen